miércoles, 6 de agosto de 2014

COMPARTAMOS ESTA INICIATIVA: 6 MESES DE BAJA

Hoy he visto una genial iniciativa en facebook. Una amiga colgaba este link en el que se recopilan firmas para conseguir 6 meses de baja maternal.

Es algo lógico, se recomienda que se de el pecho hasta los 6 meses, mientras que la baja en España es solo de 4 meses. Se puede lograr llegar hasta los 6, pero siempre haciendo peripecias. Como lo veo más que lógico dejo el link por si os parece interesante.

 ¿Quieres firmarla? Aquí está el enlace:

http://www.change.org/es/peticiones/ana-mato-ampliación-de-baja-maternal-a-6-meses?recruiter=136819775&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

¡Gracias!

6 comentarios:

  1. Tens tota la raó... Em fa una ràbia cada cop que llegeixo que es recomana lactància materna exclusiva fins els 6 mesos!!!! I amb una feina normal dubto que pugui arribar a ser possible arrobar als 6 mesos, per molt que ajuntis hores de lactància, vacances, etc. A més, cal comptar que s'ha d'iniciar el destete un temps abans de tornar a treballar...
    En fi, és per indignar-se...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no em puc queixar perque per sort o desgràcia estic a l'atur i intentaré estar amb el peque al màxim, però les dones que han de treballar ha de ser molt xungo. Només m'imagino com era la meva feina d'absorvent i competitiva i no m'imagino trobant temps de compaginar-ho.

      Eliminar
  2. Yo creo que deberían ampliar como mínimo a los seis meses la baja maternal y a los dos el permiso de paternidad, que es otra ridiculez de la leche... En quince días sólo te da tiempo a hacer papeles! Pero vamos, que me parece que aún seis meses se quedan cortos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Realmente la baja paternal es un chiste, el pobre padre no disfruta casi nada del bebé. Lo único que hacen como bien dices es papeleo y poco más.

      Eliminar
  3. Fet! A veure si serveix d'alguna cosa perque es una vergonya lo de les 16 setmanes! Imagina't que amb un nen prematur segueixes tenint les 16 setmanes!! Es veritat que el temps que esta ingressat no et conta pero jo hagues hagut de dur al peque a la guarderia amb 2 mesos i mig d'edat corretgida! VERGONYÒS!!!!! :

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'altre dia ho comentava amb una companya. No sabiem si els prematurs la baixa era de 16 setmanes "reals" o 16 setmanes pelontxes. Em sembla vergonyós la baixa de 16 setmanes, però en prematurs és encara més lleig. Tan de bo això serveixi i els "nostres" polítics ho tinguin en compte. Gràcies per recolzar-lo.

      Eliminar